Telefon
WhatsApp
Devlet erkanı, Anıtkabir'de
zemedya

Cumhuriyet'in 100. yılı etkinlikleri kapsamında yurdun dört bir yanında kutlamalar gerçekleştirilmeye devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberinde olan heyet Anıtkabir'i ziyaret gerçekleştirdi. Erdoğan Anıtkabir Özel Defteri'ne şöyle yazdı" Aziz Atatürk ve, milletçe en büyük eserim dediğiniz Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yıl dönümüne ulaşmanın gururunu bir kez daha yaşıyoruz. 21 yıllık iktidarlığımız döneminde emanetinize sahip çıktık. Cumhuriyetimiz hiç olmadığı kadar güvendedir."

SAYGI DURUŞUNUN ARDINDAN İSTİKLAL MARŞI OKUNDU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve beraberinde olan devlet erkanı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yıl kutlamaları çerçevesinde Anıtkabir'de gerçekleşen programa katıldı.

Erdoğan ve beraberinde olan, Aslanlı Yol'dan geçerek mozoleye çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Atatürk'ün mozolesine üzerinde ay yıldız bulunan çelengi bırakmasından sonra saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Erdoğan ve devlet erkanı tarafından Aslanlı Yol'dan yürüyerek Atatürk'ün mozolesine doğru geldiler. Erdoğan, Atatürk'ün mozolesine kırmızı beyaz karanfillerle süslü çelengi bıraktı. Devlet erkanı daha sonra da saygı duruşunda bulundu.

EMANETİNİZE HAKKIYLA SAHİP ÇIKMAYA ÇALIŞTIK

Heyette CHP lideri Kılıçdaroğlu ile bakanlar da yerini alırken, Cumhurbaşkanı Erdoğan Anıtkabir Özel Defteri'ne bir mesaj yazdı.

Mesajı sesli okuyan Erdoğan, "100. yıla ulaşmanın gururunu yaşıyoruz. Cumhuriyet, ehil ve emin ellerdedir. Her bir anı da ülkemize ve milletimizle birlikte hizmetle geçen 21 yıllık iktidarımız döneminde emanetinize hakkıyla sahip çıkmaya çalıştık. Türkiye'yi, tarihinin yatırım hamleleriyle buluşturmuş bir yönetim olarak, Cumhuriyet'imizin ikinci asrını Türkiye Yüzyılı ile taçlandırmakta bir kez daha kararlıyız."

ZEMEDYA

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

inci

Bakirköy Nöbetçi Eczaneler

medya
medya

E-Bülten Aboneliği