Telefon
WhatsApp
MHP Lideri Devlet Bahçeli'den birlik mesajı
zemedya

Bahçeli'nin mesajı, Türk milletinin birlik ve beraberliğini vurgulayarak, 2023 yılını taze umutlarla tamamladığını ve 2024'e tertemiz heyecanlarla girdiğini belirtiyor.

Mesajında Türkiye'nin geçtiğimiz yıl içinde karşılaştığı felaketlerden, zorluklardan ve başarılarından bahseden Bahçeli, Türk milletinin tarih boyunca gösterdiği direnişi ve mücadeleyi vurguluyor. Ayrıca, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluş felsefesine ve devletin temel ilke ve esaslarına olan bağlılığını vurgulayarak, bu değerlere sadık kalmanın önemine dikkat çekiyor.

Bahçeli'nin mesajında, Türk milletinin ortak değeri Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e olan saygı ve bağlılığı da öne çıkıyor. Atatürk'ün Türk milleti için önemini vurgulayan Bahçeli, onun adı ve anıları üzerinden yapılan kamplaşmalara karşı uyarıda bulunuyor ve bu tür girişimlerin 2024 yılında da başarısızlığa uğrayacağını ifade ediyor.

Riyad'daki Süper Kupa krizine de değinen Bahçeli, hayatın her alanına provokasyon yatırımı yapan, milli ve manevi hassasiyetleri zedeleme çabasında olanları eleştiriyor. Türk sporunun kirli amaçlara alet edilmemesi gerektiğini belirten Bahçeli, bu konuda alınacak tedbirlerin 2024 yılında da kararlılıkla devam edeceğini ifade ediyor.

Son olarak, Bahçeli mesajında Türkiye'nin milli ve üniter bir devlet olduğunu vurgulayarak, devletin bölünmez bütünlüğünün her türlü siyasi değerlendirmenin önünde olduğunu belirtiyor. Makus emel sahiplerini uyararak, karanlık hesaplarını gözden geçirmeleri gerektiğini ifade ediyor ve bu tür girişimlerin ağır bedelleri olacağını vurguluyor.

Mesajın sonunda, Türk milletine, Türk-İslam aleminin ve tüm insanlığın yeni yılının kutlanmasıyla birlikte, Türkiye Yüzyılı yürüyüşünün 2024 yılında hız ve derinlik kazanmasını dileyerek sözlerini tamamlıyor.

ZEMEDYA

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

inci

Bakirköy Nöbetçi Eczaneler

medya
medya

E-Bülten Aboneliği